Péntek 11. 10. Út a borászhoz
Mi vár ránk?
Selmecbányáról busszal utazunk a vulkán szomszédságában található pincészetek egyikébe.
Ez egy nagyon kellemes, meghitt találkozás a borászsal. Nagyon sok jó bort kóstolunk majd – olyanokat is, amelyek még nem kaphatók, vagy csak a borász személyes archívumában vannak.
Ehhez finom vacsora lesz készítve. Még mindig dolgozunk a programon, a részleteket hamarosan közzétesszük.
14:00 indulás Selmecbányáról, várható visszaérkezés 20:00 körül

Szombaton 11. 11. lesz a hagyományos fő Borút Selmecbánya központjában. Bízunk benne, hogy ismét izgalmas lesz, és Ön is kiélvezi Selmec városát valamint a jó borokat, mint az elmúlt években.
A borút összehozza a kis bortermelőket, akik számára a borkészítés állandó keresés és felfedezés, valamint a “borínyenceket”, akik erről a folyamatról szeretnének valamit megtudni. Napközben hagyományosan a fantasztikus BDHS – Flashing Wind Music System teszi kellemessé a hangulatot.

A borút egyedi lehetőséget kínál, hol sok érdekes borásszal találkozhatunk olyan helyeken, melyekre általában év közben nincs lehetőség: történelmi épületek homlokzata mögött megbúvó régi alagutakban, boltíves pincékben és zárt udvarokban. Élvezze a szépet és a kényelmet Szlovákia legszebb városában.

Vásárolja meg jegyét időben
Célunk a minőség, nem a mennyiség – ez közös bennünk a borászokkal.

Ezért, de a fesztivál helyszíni korlátai miatt is korlátozott a látogatók száma.

10:00 órától ViNOCENTRUM – regisztráció és jegyek kiadása a selmeci borútra
12:00 – 20:00 Borkóstoló a kijelölt állomásokon Selmecbánya központjában

2023. október 23-án 18.00 órától elindítjuk az online jegyértékesítést a https://stiavnicavino.sk/ weboldalon. Miután a jegyek elővételben elfogytak, a helyszínen már nem lehet jegyet venni.

Figyelmeztetjük a tisztelt látogatókat, akik először látogatnak el hozzánk, hogy a jegyek általában gyorsan elfogynak. Örülünk és sajnáljuk is egyszerre, de a jegyek előre nem foglalhatók.

Megértésüket köszönjük és várjuk szeretettel!
Igor KUHN és Mičo BAHNA
szervezők