A borok csak saját, ellenőrzött szőlőtőkéken termett szőlőből készülnek, kezdve a reduktív feldolgozással, érleléssel és végül palackozással. A reduktívan feldolgozott borok rendkívül frissek és aromatikusak. A szőlő technológiája és feldolgozása a borászok hagyományos és modern ismereteit veszi alapul. A szőlő kézzel van szüretelve műanyag ládákba, maximum 20kg/láda. Az érlelés tartályokban és fahordókban történik. Jelenlegi termelés 45 000 palack évente.
 

1.Borkóstolók

A Zsigmond borok megízlelhetők Zsigmond Gábor borász-tulajdonos szakértői vezetésével egybekötött borkóstoló alatt, a festői szépségű és kellemes hangulatú borospincében, illetve a felújított degusztációs helységben kilátással egyenesen a szőlőkre. ( 30fő) A borkóstolókat előre telefonon egyeztetjük. Várjuk kissebb és nagyobb csoportok jelentkezését is.

Ha közben szívesen megnéznék a környék látnivalóit, hívjanak, vagy írjanak bátran, bebiztosítunk az utazáshoz egy kilencszemélyes mikróbuszt.

 

2.Gasztronómia

Kedves vendégeink számára svédasztalos formában gasztronómiai különlegességek kóstolását kínálunk, hagyományos megvendégelést, illetve ünnepi vacsorák lebonyolítását. Helyet kínálunk külömböző alkalmakra, megvendégelést keresztelő, névnap, születésnap, vagy egyébb családi illetve céges rendezvényekhez.

 

3.Szállás

Telephelyünkön egyenest a borospince mellett szálláslehetőséget kínálunk négy kétágyas szobában, saját fürdőszobával és toalettel 8 személy részére. Lehetőség plusz két ágy hozzáadására, így 10 személynek tudunk helyet biztosítani. A vendégeknek teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésükre és reggeli lehetősége is.

 

További kiadó szállásaink a volt fürdő területén találhatók és a következőek:
Kétszer kétágyas szoba közös fürdőszobával és toalettel
Kétszer négyágyas szoba közös fürdőszobával és toalettel
A vendégek számára teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésükre, társalkodó televízióval és tágas terület sétákra, gyerekek játszására.

 

 

4. Címkék és díszcsomagolások

Lehetőséget kínálunk egyedi, személyreszabott szöveggel ellátott címkék elkészítésére borainkon. Készítünk esküvői címkéket, évfordulós, születés- és névnapos, valamint cégeknek saját logójukat is rányomjuk címkéinkre.

Csomagolásnak kérhetők papír ajándéktáskák logóval, vagy nélkül 1,2,3 üvegre, valamint piros és kék kartondobozok logó nélkül, fa ajándékdobozok logóval 1,2,3 üvegre.

Megrendelhetők továbbá Hont regionális termékei fa, vagy kartonpapír ajándékdobozban, egy üveg bor hazai szőlőlekvárral.

 

5. Eladás és szállítás

Boraink megvásárolhatók helyben a borospincénkben, megrendelhetők telefonon, vagy mailen.
Megtalálják őket üzletfeleink eladóhelyein is. http://www.zsigmond.sk/kontakt/

Küldünk futárszolgálattal és hetente szállítást is biztosítunk.